Directioneaza 3,5% din impozitul pe venit

Directioneaza 3,5% din impozitul pe venit pentru combaterea cancerului. Împreună salvăm vieți!

 

Cancerul este o boală teribilă, și în România incidența ei este într-o creștere alarmantă.

 

Proiectul STOP Cancer a fost lansat de către Asociația Societatea Transdisciplinară de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului, cu misiunea de a aduce în România cele mai noi metode de tratament disponibile în lume și de a ajuta medicii oncologi din România să țină pasul cu cele mai recente descoperiri în tratamentul cancerului.

 

Asociația organizează anual Simpozionul Transdisciplinar de Oncologie Personalizată, un eveniment de prestigiu la care cei mai buni specialiști din țară și din străinătate transmit cunoștințele lor medicilor din România, pentru a-i ajuta să salveze viețile pacienților români diagnosticați cu cancer.

 

De asemenea Asociația oferă cursuri gratuite de oncologie pentru medicii rezidenți și oferă burse de studiu în spitale prestigioase din străinătate tinerilor medici români, astfel încât să îmbunătăţim calitatea şi durata vieţii pacienţilor cu cancer din România.

 

Te invităm să direcționezi 3,5% din impozitul anual pe venit către Asociația Societatea Transdisciplinară de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului!

 

Cine poate dona?

 

Începând cu anul 2019, persoanele fizice pot redirecționa 3,5% din impozitul pe venit prin completarea formularului 230 către organizații non-profit înscrise în Registrul entităților de cult.

 

Persoanele fizice care au venituri din alte surse (PFA sistem real, PFA norme de venit, profesii liberale – medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, chirii, câștiguri din investiții, drepturi de autor, activități agricole, etc.), redirecționează tot 3,5% în cadrul Declarației Unice, pe care au obligația legala (cu excepția PFA norme de venit) să o depună la administrația financiară sau în spațiul virtual.

 

Asociația Societatea Transdisciplinară de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului a fost înființată în anul 2017, este înregistrată la Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 24747/A/2017, și este eligibilă pentru a primi 3,5% din impozitul pe venitul anual. De asemenea, Asociația, având CIF 37532643, IBAN RO60CECEB21030RON4407809 este eligibilă pentru sponsorizări deductibile și se regăsește în Registrul entităților de cult, pe website-ul ANAF, prin căutare cu CIF.

 

Ce trebuie să faci?

 

Printezi formularul de mai jos, îl completezi și îl semnezi.

 

Descarcă formularul 230

 

Apoi îl scanezi și îl trimiți pe adresa de e-mail: contact@stop-cancer.ro până la 25 mai ora 12:00, sau trimiți direct formularul completat prin poștă la agenția ANAF de care aparții, obligatoriu cu confirmare de primire, până la 25 mai, ora de închidere a poștei. Se poate trimite si prin SPV

 

Mulțumim pentru susținere!