Simpozion 2023

 

DRAGI COLEGI,

În numele Comitetului de Organizare ne revine desebita plăcere de a vă invita la sesiunile celui de-al VII-lea Simpozion Internațional STOP Cancer – Simpozion de Oncologie Translațională Personalizată pentru Combaterea Cancerului care se va desfășura în format hibrid, în sala de conferințe a hotelului Crowne Plaza din București, cu transmitere online platformele Zoom și Stop-Cancer.ro, în perioada 20-22 aprilie 2023.

 

Programul simpozionului poate fi consultat aici.

 

Pentru participarea la simpozion se vor acorda credite EMC.

 

Înscrierile la ediția din 2023 a simpozionului se fac pe platforma de pe site-ul: https://www.stop-cancer.ro/

Participanții care au deja cont pe www.stop-cancer.ro vor trimite formularul de înscriere disponibil în contul lor după autentificare (este deja pre-completat cu datele de anul trecut).

 

Taxe de participare

 

Participare fizică, în sala de conferințe a Hotelului Crowne Plaza, București:

– 100 lei pentru studenți, medici rezidenți, cercetători și asistente medicale

– 300 lei pentru medicii specialiști și medicii primari

 

» Participare online:

– gratuit

 

Taxele de mai sus acoperă participarea fizică la toate lucrările Simpozionului STOP Cancer 2023, inclusiv accesul la masă (tip bufet) și băuturi răcoritoare, pe toată durata celor trei zile, precum și emiterea diplomelor.

 

Datele bancare pentru efectuarea plății prin virament le găsiți aici, sau puteți plăti cu cardul online când completați formularul de înscriere.

 

Pentru speakerii care susțin prezentări în cadrul simpozionului, participarea și emiterea diplomei sunt gratuite.

 

Simpozionul Translațional de Oncologie Personalizată (STOP Cancer-România) se desfășoară sub egida “Societatii Transdisciplinare de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului” cu colaborarea “Societătii Naționale de Oncologie Medicală din România (SNOMR)” și a “Societății Române de Radioterapie si Oncologie Medicală (SRROM)”.

 

Prin aceste platforme de colaborare și informare dorim să contribuim atât la îmbunătățirea modalităților de diagnostic ale cancerului cât și la ameliorarea prognosticului și a calității vieții pentru pacienții cu cancer din România.

 

Bine ați venit!
Comitetul de organizare

 

Sustinut de:

Asociaţia Societăţii Transdisciplinare de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului